Het respecteren van de garing


De garing van bijna alle voedingscomponenten wordt bepaald door de hoogste temperatuur die de component bereikt tijdens de opwarmcyclus; meestal op het einde.

Het is dus kwestie hot spots zoveel mogelijk te vermijden.  Een egalere eindtemperatuur zal dus de garing beter respecteren.

Noot 1: de tijd dat een component op een bepaalde temperatuur is, is dus niet van belang voor de garing: een steak kan verschillende uren in een oven op lage temperatuur gehouden worden om een zo egaal mogelijke garing te krijgen.
Voor de garing is er dus geen bezwaar om traag te regenereren.  Integendeel, de eindtemperatuur is dan egaler en de garing zal minimaal veranderen t.o.v. de bereiding in de keuken.

Noot 2: Bovenstaande is een van de redenen waarom de magnetron zulke slechte kwaliteit levert.  Hij verwarmt ongelijk.  Als ook de koudste plekken voldoende warm moeten zijn, zullen de warmste plekken te warm worden en zal de garing daar veranderen.

28 replies
  1. Content Generator
    Content Generator says:

    👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.